Over ons

“ The Stud ” is opgericht in 1982 te Amsterdam in stadsdeel Oost.  Een van de vele gezellige volkswijken die Amsterdam te bieden heeft. De buurt kent veel verschillende culturen en word daarnaast ook druk bezocht door de toeristen die onze buurt komen verkennen.

Het is een kleine máár unieke shop met een grote vaste klantenkring uit de buurt én omliggende gemeentes. The Stud is gedurende de jaren een begrip in “onze” buurt geworden. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Iedereen is welkom bij ons!

Lekker even bijkomen met een heerlijke kop koffie en een jointje. In onze rookruimte zit er altijd wel iemand die in is voor een praatje of een gezellige woordenwisseling. Daarnaast kan je op je gemak een krantje lezen, spelletje spelen of gebruik maken van onze gratis WiFi en/of onze computer die beschikbaar is in de rookruimte.

Het laten zien van een wettelijke legitimatie bewijs is natuurlijk verplicht en er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, als je hieraan kan voldoen ben je van harte welkom bij The Stud.

Menu