De 800ste google review. Niet zonder slag of stoot

Op een gegeven moment hadden we de indruk dat het niet meer zou lukken. Google plus reviews die bleven staan en ons over de grens van 800 zouden tillen. Zo stond je op 100, dan weer op 80. Zo op 300, toen weer op 240. Gelukkig bleven we klimmen en bereikte we toch steeds een hoger punt. Alle klanten, onwijs bedankt voor het achterlaten van de reviews. 

Lees meer

Negatieve reclame is ook reclame.

Velen kennen dat wel. Iemand die je success probeert te dwarsbomen. Met name de mensen die success hebben in het leven, hebben daar meer mee te maken dan andere. Het kan zijn dat de haters niet in je werk of product geloven, maar het kan ook zijn dat ze er geen duidelijke reden voor hebben. Haters brengen negatieve energie in je leven, maar eigenlijk zorgen ze ook voor grote voordelen voor je success.

Lees meer

Een video waarbij te zien is dat CBD ook helpt bij een hond wat helaas heel veel aanvallen heeft. Binnen een minuut na het toedienen van een paar druppels CBD, zie je dat de hond een heel stuk rustiger wordt.

Lees meer

Prijsschieten voor de politie

Per 1 juli aanstaande wordt in de Wegenverkeerswet de speekseltest ingevoerd waarmee de politie automobilisten, motorrijders en (brom)fietsers speeksel mag afnemen om te controleren op de aanwezigheid van THC en andere drugs. Is de test positief, dan volgt er een bloedtest die kan leiden tot verlies van het rijbewijs voor minimaal de periode van een jaar. Mr. Maurice Veldman legt uit wat Big Brother nu weer in petto heeft voor Blowend Nederland.

Lees meer

Het wondermedicijn CBD

Opeens heb je het. Je wordt wiet-apotheker. Dat moet apotheker Jos Everts van Cannabiszorg gedacht hebben. In een lab produceert hij cannabisolie door middel van CO2-extractie.

Lees meer

Het regent, het regent, verste toppen wiet

Bij een flat in Bergen op Zoom in het zuidwesten van Nederland kwam vanmiddag een grote hoeveelheid henneptoppen uit de lucht vallen. Een of meerdere verdachten besloten zakken met henneptoppen leeg te kieperen over het balkon toen agenten hun hennepdrogerij kwamen oprollen, aldus een politiewoordvoerder.

Lees meer

Vijf glastuinders genoeg voor legale cannabis

Het zou mogelijk moeten zijn om met 5 glastuinders te voorzien in de totale Nederlandse cannabisbehoefte.

Op basis van landelijke inschattingen kan de huidige totale cannabisproductie voor de Nederlandse gedoogde coffeeshopmarkt naar verwachting gekweekt worden op tien hectare. De gemiddelde omvang van een glastuinbouwbedrijf is in 2015 ongeveer 2,25 ha per bedrijf.

Lees meer

Moeder Met Handicap Op Straat Gezet Na Vinden Wietplantage

De 37-jarige Liekje Nepes, die al sinds haar 16de lijdt aan een progressieve spierziekte, is ten einde raad. De alleenstaande moeder uit Spijkenisse staat sinds kort op straat vanwege de vondst van een hennepkwekerij op haar zolder. Ze kan nergens meer terecht omdat ze vijf jaar lang is uitgesloten voor een huurwoning.

Lees meer

Het verboden medicijn (column Maurice Veldman)

Cannabisadvocaat mr. Maurice Veldman bereidt een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden voor met als inzet een einde aan het verbod op cannabisproducten voor medisch en recreatief gebruik. Het recht op gezondheid en zelfbeschikking van de burger moeten prevaleren boven reeds lang achterhaalde vooroordelen van benepen politici.

 

Lees meer